Case for mikroservices

I videoen ovenfor kan du se en præsentation fra GOTO i 2015, hvor Kevin Goldsmith fra Spotify præsenter, hvordan Spotify anvender konceptet mikroservices.

En trend inden for service-orienteret arkitektur er udviklingen og anvendelsen af mikroservices, hvor den gamle traditionelle enterprise service bus, ikke har samme rolle som den havde ved introduktionen af SOA.

En del af de organisationer og virksomheder der blev skabt sammen med internettet har været i stand til at drage nytte af mikroservice konceptet og de underliggende teknologier. Spotify er en af de virksomheder der blev grundlagt i perioden, hvor internettet i høj grad var demokratiseret, og derfor har virksomheden anvendt en række af de internet baserede infrastruktur-teknologier der anvendes, hvilket i denne case også dækker over mikroservices. Udover at bidrage med en ny måde at håndterer infrastruktur og softwareudvikling, så kan mikroservices anvendes til at give organisationer bedre mulighed for omstillingsparathed og udvikling af nye produkter.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: