Sammendrag for uge 32’13

Det viste sig at blive en meget travl uge. Det betød at jeg fik publiceret et enkelt blogindlæg som omhandler, hvordan organisationer kan vurdere deres applikationsportefølje. Blogindlægget omhandler hvordan vurderingen af organisationens applikationsportefølje har indflydelse på beslutningstagernes evne til at kunne øge organisationens omstillingsparathed og evne til at kunne opnå og fastholde konkurrencefordele.

Jeg anskuer det er en nødvendighed at organisationer både i den offentlige og den private sektor fokuserer på konkurrencefordele og omstillingsparathed for at de fremadrettet vil være i stand til at kunne levere de ydelser som efterspørges hos kunderne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: