Arrangement om enterprisearkitektur

Konsulenthuset Visma afholder et arrangement omhandlende gevinstrealisering igennem enterprisearkitektur. Arrangementet kan vise sig brugbart i forhold til at skaffe sig inspiration om trends i anvendelsen af enterprisearkitektur under danske forhold.

Du kan læse mere om arrangementet hos Visma her.

Det skal naturligvis gøres klart at Visma er et konsulenthus som blandt andet lever af at sælge konsulentydelser til virksomheder og derfor er der kommercielle kræfter på spil. På trods af de kommercielle interesser så findes der et punkt på dagsordenen omhandlende “networking” som kan vise sig brugbart for enterprisearkitekter.

One thought on “Arrangement om enterprisearkitektur

Add yours

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: