Ressourcer om applikationsarkitektur

Jeg har fundet et par forskellige video-ressourcer som kan bruges til inspiration til applikationsarkitektur. Den første video omhandler software-arkitektur som er en video taget af et foredrag med Robert C. Martin. Nedenfor findes en samling af tre gode citater af Robert C. Martin som stammer fra videoen, som du ligeledes kan finde nedenfor.

”Architecture is not about frameworks or about I/O channels… Good architecture allows major decisions to be deferred. A good architecture maximizes the number of decisions not made.” – Robert C. Martin.

Den anden video som jeg har fundet er en forelæsning om software-arkitektur. Der er tale om en såkaldt introduktionsforelæsning til begrebet. Foredragsholderen er George Fairbanks som gennemgår forskellige software-arkitekturer.

Den tredje video som jeg har fundet omhandlende applikationsarkitektur er et foredrag fra en konference om objekt-orienteret programmering. Foredragsholderen Jessica Kerr præsenterer ”functional” principper som hun omsætter til forhold som gælder for ”objekt-orienteret” programmering. Hun tager sit udgangspunkt i programmeringssproget Java.

One thought on “Ressourcer om applikationsarkitektur

Add yours

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: