Applikationsservere

I en verden, hvor virksomheder, offentlige forvaltninger og organisationer i stigende grad presses på ressourcer, vil det ikke give strategisk mening for organisationerne, at investere i teknologiske monolitter og cementerede forretningsprocesser.

Derfor bør organisationens driftsdirektør (COO), IT-direktør (CIO / CTO) og enterprise arkitekt arbejde i retning af en forretningsmodel og arkitektur der understøtter kundepleje, omstillingsparathed og effektiv anvendelse af de ressourcer, som organisationerne råder over. I den forbindelse kan service-orienteret arkitektur (SOA) og service-orienteret infrastruktur (SOI) vise sig yderst relevante at implementere i organisationens applikations- og teknologiarkitektur.

SOA skal understøtte forretningsenhedernes behov, og derfor er det tvingende nødvendigt, at implementeringen af SOA foregår via en top-down tilgangsvinkel, hvor ejerskab og ansvar forankres i ledelsen i organisationen.

Den nedenstående video giver et godt indblik i, hvordan en applikationsserver, et af elementerne i en service-orienteret infrastruktur, fungerer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: