Applikationsservere

I en verden, hvor virksomheder, offentlige forvaltninger og organisationer i stigende grad presses på ressourcer, vil det ikke give strategisk mening for organisationerne, at investere i teknologiske monolitter og cementerede forretningsprocesser.

Derfor bør organisationens driftsdirektør (COO), IT-direktør (CIO / CTO) og enterprise arkitekt arbejde i retning af en forretningsmodel og arkitektur der understøtter kundepleje, omstillingsparathed og effektiv anvendelse af de ressourcer, som organisationerne råder over. I den forbindelse kan service-orienteret arkitektur (SOA) og service-orienteret infrastruktur (SOI) vise sig yderst relevante at implementere i organisationens applikations- og teknologiarkitektur.

SOA skal understøtte forretningsenhedernes behov, og derfor er det tvingende nødvendigt, at implementeringen af SOA foregår via en top-down tilgangsvinkel, hvor ejerskab og ansvar forankres i ledelsen i organisationen.

Den nedenstående video giver et godt indblik i, hvordan en applikationsserver, et af elementerne i en service-orienteret infrastruktur, fungerer.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: