Sammendrag for uge 34’13

Sommerskolen, the Copenhagen EA Summer School 2013, blev afholdt og jeg havde muligheden for at deltage. Konsekvensen heraf var at jeg har fået skrevet 20 blogindlæg omhandlende de ting, som vi lærte på sommerskolen.

Jeg har tænkt mig at udgive et særskilt blogindlæg som skal samle trådende fra sommerskolen. Hvis sommerskolen har fanget din interesse så kan du læse de forskellige indlæg ved at følgende dette link.

Den kommende uge bliver ligeledes spændende, da jeg har fået nogle nye ideer at arbejde videre med efter at have deltaget på sommerskolen.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: