EA sommerskole

Sidste år afholdte IT Universitetet i København en fremragende sommerskole omhandlende enterprisearkitektur, hvor temaerne applikationsarkitektur, softwareudvikling og teknologisk trendspotting var på dagsordenen.

I år er ikke en undtagelse og IT Universitetet i København vil igen afholde en EA sommerskole. På sommerskolen som afholdes i uge 33, hvilket vil sige fra den 11 august 14 til den 15 august 14, vil følgende emner blive taget op:

  • IT-afdelingen nu og i fremtiden.
  • EA-funktionen i den finansielle sektor.
  • Life science.
  • EA i en akademisk kontekst.

Du kan tilmelde dig sommerskolen ved at skrive til Klaus Østergaard (kloe@itu.dk) og det koster ca. 1500 kroner at deltage på sommerskolen og det inkluderer deltagelse, kaffe, frokost og “forfriskninger”.

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s