EA sommerskole

Sidste år afholdte IT Universitetet i København en fremragende sommerskole omhandlende enterprisearkitektur, hvor temaerne applikationsarkitektur, softwareudvikling og teknologisk trendspotting var på dagsordenen.

I år er ikke en undtagelse og IT Universitetet i København vil igen afholde en EA sommerskole. På sommerskolen som afholdes i uge 33, hvilket vil sige fra den 11 august 14 til den 15 august 14, vil følgende emner blive taget op:

  • IT-afdelingen nu og i fremtiden.
  • EA-funktionen i den finansielle sektor.
  • Life science.
  • EA i en akademisk kontekst.

Du kan tilmelde dig sommerskolen ved at skrive til Klaus Østergaard (kloe@itu.dk) og det koster ca. 1500 kroner at deltage på sommerskolen og det inkluderer deltagelse, kaffe, frokost og “forfriskninger”.

One thought on “EA sommerskole

Add yours

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: