Udfordringer ved mikroservices

I videoen ovenfor vil du finde informationer om, hvordan mikroservices sammenlagt kan udgøre en udfordring for organisationer at udvikle og anvende. I videoen fra en GOTO konference præsenterer Fred George sine syn på udfordringer ved implementering af mikroservices.

Videoen er 49 minutter lang og giver et ganske glimrende indblik i konceptet bag mikroservices, og de udfordringer der kan være ved at anvende dem. Mikroservices er et relativt nyt fænomen inden for SOA-verdenen, og konceptet indeholder den fremgangsmåde at de enkelte webservices skal kunne opdateres uafhængigt af hinanden, og de enkelte webservices i udgangspunktet understøtte forretningsevner. De enkelte mikroservices skal kunne implementeres så enkelte applikationer kan gøre brug af dem, og fungerer uafhængigt af hinanden.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: