Design til performance

I den ovenstående video giver en indsigt i muligheden for at udvikle design der tager højde for performance. Videoen stammer fra GOTO konferencen fra 2015. Martin Thompson giver sit bud på performance på som blandt andet omhandler ”troughput og scalability”. I forhold til de forskellige emner, som Thompson behandler er:

  • Organisatorisk design.
  • Teamledelse.
  • Algoritmer.
  • IT-arkitektur.
  • Parallel-processering.

Konklusion

Organisationer har behov for performance for at opnå bedre resultater. Derfor har organisationerne også behov for at tænke i performance, når deres enterprise arkitekter og løsningsarkitekter designer organisationernes IT-arkitekturer.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: