Sammendrag for uge 12’12

Jeg har været travlt optaget i denne uge, og jeg har derfor kun fået publiceret et blogindlæg. Til gengæld omhandlende blogindlægget en operationalisering af den tilpassede udgave af forretningsmodellen kendt som ”the business model canvas”.

I udgangspunktet tager blogindlægget fat på, hvordan en enterprise arkitektur funktion i den offentlige sektor er i stand til at anvende modellen til at beskrive, hvordan de skaber værdi for en specifik case-organisation.

Jeg planlægger at udarbejde et blogindlæg om enterprise arkitektur i kontekst af beslutningsmodeller og it-investering. Det sidst nævnte blogindlæg vil være baret på tanker og ideer gjort af Chris Potts i sine to værker omhandlende enterprise arkitektur og investering og nogle af de tanker, som Gartner Incorporated har gjort sig omkring formålet med et enterprise arkitektur program.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: