Sammendrag for uge 36’12

Det har været en ganske interessant uge, hvor jeg blandt andet fandt frem til et notat fra The CIO Council i Amerikas Forenede Stater omhandlende en fælles metode for anvendelse af enterprisearkitektur. Dokumentet er kendt som ”The Common Approach to Federal Enterprise Architecture”. Dokumentet og metode viste sig at være ganske interessant, og jeg dedikerede derfor mere tid til at skrive et blogindlæg om dokumentet og metode,  hvilket har haft betydning for, at jeg kun har fået publiceret et blogindlæg i uge 36.

I den kommende uge forventer jeg at arbejde videre med fremgangsmåden i det den beskriver en række artefakter, hvilket jeg mener, kunne have interesse at undersøge nærmere. Hvis jeg finder tid til det, så vil arbejde videre med de tekniske perspektiver.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: