EA i det offentlige

Den 16. Januar 2012 fra klokken 16:00 – 18:30 vil der blive afholdt et medlemsmøde i AEA Danmark. Mødet afholdes hos Accenture der er lokaliseret på Arne Jacobsens Allé 15 i Ørestaden.

Det første foredrag vil fokusere er på rammeværkerne OIO EA, FORM og STORM. Foredraget bliver fremlagt af David Graff Nielsen.

Det andet foredrag vil fokusere på projektbaseret enterprisearkitektur. Foredraget bliver fremlagt af Niels Terkelsen.

Du kan læse mere og tilmelde dig arrangementet her.

7 thoughts on “EA i det offentlige

Add yours

  1. Hej Peter

   Det er et godt spørgsmål. Det bedste svar jeg kan komme med er, at jeg ikke tror, at det er en nødvendighed.

   Jeg skriver en e-mail til Christian Bering som formand for foreningen for at få spørgsmålet afklaret.

 1. Hej Peter,

  Det lyder godt, mange tak skal du have. Arrangementet ser ud til at være meget relevant i forhold til mit forestående PhD-projekt, så jeg håber, at jeg kan komme til at deltage – jeg har registeret mig, men har endnu ikke modtaget nogen bekræftelse, men går ud fra, at jeg modtager noget pr. mail i løbet af dagen.

  1. Hej Peter

   Jeg mener ikke at der udsendes en bekræftelse på tilmeldingen. Det er med en hvis sandsynlighed blot tale om en registrering i et Google Docs dokument. Jeg vil anbefale dig at møde på adressen på rette tid og sted.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: