Arrangement om EA

Mandag den 6. maj 2013 klokken 17:00 – 19:30 bliver der afholdt et arrangement på IT Universitet i København. Arrangementet tager sit udgangspunkt i tre oplæg som bliver præsenteret henholdsvis af Uffe Donslund, Niels Terkelsen og Chris Potts.

Det er værd at mærke sig ved at arrangementet er gratis at deltage og deltagelse kræver ikke registrering.

De tre oplæg omhandler hver deres disciplin inde for enterprisearkitektur området og alle er vigtige i forhold til arbejdet med enterprisearkitektur. Ligeledes har oplægsholderne meget forskellige baggrunde. Uffe Donslund er partner i konsulentvirksomheden Strand & Donslund, Niels Terkelsen er embedsmand i Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser og Chris Potts kommer fra konsulentvirksomheden Dominic & Barrow i Storbritannien.

Praktisk EA

Uffe Donslunds oplæg omhandler et digitaliseringsprojekt som den offentlige sektor har sat i gang for at digitalisere de grunddata som den offentlige sektor råder over. Konkret vil oplægget omhandle de EA-leverancer som projektet medfører. Fokus for oplægget kan forventes at være på håndgribelige resultater.

Projekt orienteret EA

Niels Terkelsen kommer ind på, hvordan enterprisearkitektur anvendes tidligt i projekterne, og hvordan enterprisearkitekterne bliver engageret. Selve oplægget skulle tage udgangspunkt i en it-styringsmodel som specifikt ligger vægt på EA-leverancer som skaber resultater.

EA, investering, sourcing og værdikæden

Chris Potts’ oplæg omhandler Porters værdikæde, og vigtigheden af netop dette artefakt. Potts vil igennem oplægget komme ind på værdikædeanalyse og alternativer til Porters værdikæde med henblik på at kunne engagere de forskellige beslutningstagere.

One thought on “Arrangement om EA

Add yours

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: