Begyndelsen

Sommerskolen omhandlende enterprisearkitektur begyndte godt, hvor John Gøtze præsenterede ugens program. Inden da var der morgenmad til deltagerne og det virkede egentlig ganske godt på trods af lokalets gennemsnitstemperatur var på omkring de 32 grader. IT Universitet i København har holdt til i bygningerne i snart 10 år, men de har vist problemer med at løse dem.

Sædvanen tro var der problemer med det trådløse netværk på IT Universitet i København, men efter nogle mindre hacks så blev det muligt at logge på. På det område havde jeg egentlig forventet mere af IT Universitetet i København, men de havde et stort set identisk problem tilbage mellem 2009 og 2011, da jeg læste min kandidatgrad ved det pågældende universitetet.

John Gøtze præsenterede herefter indholdet af sommerskolerne fra 2010, 2011 og 2012.

Programmet

I dag vil emner som trends i forskning omhandlende enterprisearkitektur blive gennemgået sammen med praktisk viden om projekt-baseret enterprisearkitektur samt om emnet EA modenhed.

Det virker til at en række interessante foredrag vil blive præsenteret i løbet af ugen. Især torsdag virker til at blive interessant, da to oplæg fra virksomheder i finanssektoren.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: