Sammendrag for uge 42’13

Det viste sig at være en mindre produktiv uge. Jeg formåede at blive grundig forkølet, men jeg fik publiceret et blogindlæg omhandlende det arrangement som vil blive afholdt i morgen. Arrangementet omhandler oplyst IT-ledelse.

Fokus for arrangementet vil være hvilke fremgangsmåder og  hvilke tankesæt som IT-lederne kan gøre brug af for at understøtte  forretningsudvikling og innovation. På selve arrangementet vil Jan Amtoft fra FLSmidth og Torben Ruberg fra Falck præsentere oplæg emner. Arrangementet finder sted på IT Universitetet i København.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: