EA Arrangement den 22. oktober 2013

Den 22. oktober 2013 afholdes et arrangement om omhandlende IT-ledere (CIOs) kan opnå oplyst ledelse. Arrangementet finder sted på IT Universitetet i København, og jeg har kunne forstå, at man ikke behøver tilmelding for at kunne deltage.

På arrangementet vil IT-lederen, Jan Amtoft, i FLSmidth og IT-lederen fra Falck, Torben Ruberg, diskuterer de fremgangsmåder som de anvender for at kunne opnå forretningsudvikling og oplyst ledelse.

Oplyst ledelse er et af de produkter som enterprisearkitektur kan hjælpe IT-direktørerne med at opnå. Det er underforstået at oplyst ledelse kan være med til at skabe konkurrencefordele for organisationen, og IT-ledelsen kan bruge oplyst ledelse til at engagere de forskellige beslutningstagere i forretningsenhederne til at opnå en bedre udnyttelse af enterprisearkitektur.

 

Arrangementet finder, som tidligere nævnt, sted den 22. oktober 2013 på IT Universitetet i København i tidsrummet 17:00 til 19:00 i auditorium 2 og det er gratis at deltage. Du kan læse mere information om arrangementet her.

One thought on “EA Arrangement den 22. oktober 2013

Add yours

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: