Sammendrag af uge 13’14

Foråret er godt i gang og det har været rigtig godt vejr. Til trods for dette og en løbetur på 17,2 kilometer så fik jeg publiceret to blogindlæg i løbet af ugen.

De to blogindlæg har begge deres udgangspunkt i enterprisearkitektur, men med hver deres vinkel. Det første blogindlæg omhandler gevinstrealisering og er egentlig et resumé af arrangementet som fandt sted den 20. Marts 2014. Arrangementet tog sit udgangspunkt i moderne it-ledelse og anvendelsen af enterprisearkitektur. Du kan læse blogindlægget her.

Det andet blogindlæg omhandler projekt-arkitektur som er en tilgangsvinkel til enterprisearkitektur som tager sit udgangspunkt i at der udarbejdes en række projekter og der herefter findes en række dokumenter som kan bruges på sigt som fundament for udarbejdelsen af artefakter som kan bruges til at styre organisationens enterprisearkitektur, mene det kræver ofte at dokumenterne bliver efterbehandlet og metadata om dem bliver sat i kontekst. Du kan læse mere her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: