Sammendrag for uge 33’12

Det har været en særdeles interessant uge med henholdsvis en masse interessante ideer og en masse interessante aktiviteter. På trods af dette fik jeg udgivet to blogindlæg. Det første blogindlæg er en del af en serie af blogindlæg, som jeg har skrevet om forskellige grene af begrebet enterprisearkitektur. Det andet blogindlæg omhandler invention, innovation og muligheden for at styre dele af disse med hjælp af at have styr på organisationens teknologistrategi. Alle disse emner har noget afgøre med enterprisearkitekt rollen fordi det er emner som en enterprisearkitekt bør have en mening om i den kontekst, hvori han eller hun færdes.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: