Glædelig jul

Jeg vil anvende lejligheden til at ønske jer alle en glædelig jul og ikke mindst et rigtig godt nytår.

Jeg vil i den kommende uge se nærmere på begrebet enterprisearkitektur i relation til applikationsarkitektur, og de værktøjer som kan bruges til at få sat styr på applikationsarkitekturerne. Applikationsarkitekturerne er fundamentet for forvaltningsplanerne som er grundlaget for udviklingen af applikationerne på sigt. Applikationerne kan selvsagt ikke stå alene, applikationerne skal understøttes af hardware og middleware for at applikationerne vil virke tilfredsstillende for slutbrugerne, men på trods af dette vil jeg afgrænse blogindlæggene til primært kan omhandle applikationer.

 

One thought on “Glædelig jul

Add yours

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: