Sammendrag for uge 51’13

Uge 51 viste sig at være en rigtig spændende uge, og i løbet af ugen fik jeg publiceret hele tre blogindlæg.

Det første blogindlæg er en boganmeldelse af bogen ”Lead with a Story” som er skrevet af Paul Smith som er tidligere direktør i Procter & Gamble.  Bogen indeholder en række interessante værktøjer som kan anvendes i forhold til at kommunikere med forskellige interessenter i en virksomhed eller anden type organisation.

Det andet blogindlæg omhandler vejen mod teknologistrategien, hvilket vil sige de opgaver som enterprisearkitekten bør sætte i gang for at få formuleret den teknologistrategi, som organisationen skal anvende for at organisationen på sigt kan få skabt mere værdi.

Det tredje blogindlæg omhandler en analyse af Metro-Medias forretningsmodel. Den tager sit udgangspunkt i selskabet bag Metro Express (MX), og modellen er i og for sig vigtig set i forhold til at de it-løsninger designes skal støtte op om den nuværende og fremtidige forretningsmodel for organisationen.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: