Sammendrag for uge 29’14

Det har været en ganske spændende uge og det har været en rigtig varm uge, og jeg må konstaterer at sommeren er over os. Jeg fik skrevet et enkelt blogindlæg omhandlende en metamodel for de kommunale strategier som findes i de kommunale strategier som påvirker kommunens informationsteknologier. Du kan læse mere her.

Metamodellen

Modellen tager sit udgangspunkt i relationerne mellem de forskellige strategier. Metamodellen er udarbejdet med henblik på at være generel så den afspejler forholdene i flere forskellige kommer, hvilket er årsagen at alle relationerne mellem strategierne og planerne være såkaldte mange til mange relationer. Disse relationer skal tilpasses til den enkelte kommunes behov. Læs blogindlægget her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: