Sammendrag for uge 13’12

Det har været en spændende uge, og den har i særdeleshed været travl. Det vil sige at jeg fik udarbejdet tre blogindlæg, hvoraf det ene blogindlæg var ment som en aprilsnar.

Blogindlæggende er som følgende:

  1. Det resultalt-orienterede enterprise arkitektur program der tager sit udgangspunkt i en artikel skrevet Brian Burke og Betsy Burton (begge analytikere hos Gartner Incorporated), hvor de kommer ind på, hvad et enterprise program bør fokusere på.
  2. Fokus for enterprise arkitektur programmet som omhandler, hvilke fremtidige udfordringer enterprise arkitektur programmet står overfor.
  3. Det moderne enterprise arkitektur program (aprilsnar) der omhandlende et meget sarkastisk syn på, hvad enterprise arkitektur egentlig er, og hvordan det påvirker moderne ledelse hænger sammen med konkurrencemæssige fordele.

I den kommende uge vil jeg skrive og publicere blogindlæg om forretningsarkitektur (en udvidelse af blogindlægget om SOA og forretningsarkitektur), og dermed ligge en smule anderledes perspektiv. Jeg synes, at det i udgangspunktet har været meget svært at finde kilder om forretningsarkitektur, og dermed bliver en del af det jeg skriver om være baseret på antagelser, om hvad forretningsarkitektur omhandler.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: