Sammendrag for uge 17’12

Uge 17 var en ganske glimrende uge, og jeg fik gjort mig en række tanker om enterprise arkitektur, principper og teknologi. Nogle af disse tanker blev omsat fra tanke til skrift og nogle af disse skrifter blev så skrevet om til blogindlæg.

Igennem ugen fik jeg publiceret to blogindlæg og  disse er opstillet nedenfor:

  1. Leverancer der egentlig omhandler, hvad enterprise arkitektur programmet burde fokusere på i de indledende faser.
  2. Applikationer der er et blogindlæg der omhandler en definition af begrebet applikation.

I den kommende uge vil jeg skrive om it-strategier. Jeg regner med at publicere et blogindlæg omhandlende definitionen på en god it-strategi. Ligeledes regner at påbegynde en undersøgelse af it-strategierne i den offentlige sektor, hvortil jeg vil starte med at se på de it-strategier som de forskellige kommuner anvender. Jeg vil så gå i gang med at analysere om it-strategierne er gode, gennemsnitlige eller dårlige.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: