Sammendrag for uge 31’12

Uge 31 blev karakteriseret ved at der blev afholdt sommerskole om enterprisearkitektur på IT Universitetet i København. Der var op mod 70 deltagere og en række interessante præsentationer og debatter. Nogle af disse er blevet omtalt her på bloggen.

Det første blog indlæg omhandlende den moderne it-leder og det må siges at en del af det materiale der blev præsenteret var af passende kvalitet, men samtidigt noget, som jeg har stødt på før.

Det andet blogindlæg omhandler dynamisk enterprisearkitektur i praksis, hvor Martin van den Berg og Søren Staun Biangslev præsenterede deres syn på enterprisearkitektur, og hvordan de har anvendt det i forskellige sammenhænge.

Det tredje blogindlæg omhandler innovation i en enterprisearkitektur kontekst. Konkret er der tale om mine tanker om en bestemt præsentation der fandt sted på sommerskolen.

Det fjerde blogindlæg omhandler filosofien bag enterprisearkitektur. Blogindlægget tager sit udgangspunkt i en forelæsning der fandt sted på sommerskolen, og jeg beskriver mine observationer og meninger om emnet.

I den kommende uge regner jeg med at få skrevet et par blogindlæg om, hvad enterprisearkitektur kan bruges til, og hvordan Gartners hype cycle kan bruges i praksis fx i kombination med en arkitektur-strategi.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: