Sammendrag for uge 41’12

Uge 41 viste sig at være en ganske interessant og meget travl. Jeg fik publiceret to blogindlæg. Det første blogindlæg omhandler en række videoressourcer, som jeg har fundet og organiseret. Videoressourcerne omhandler forretningsarkitektur. Det første blogindlæg som jeg fik publiceret et nogle tanker, som jeg har gjort mig omkring den strategiske anvendelighed af roadmapping.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: