Sundheds-IT med AEA Danmark

 Den 28. maj 2013 klokken 15:00-19:00 afholder AEA Danmark et arrangement om Sundheds-it. Fokus for arrangementet er, hvordan enterprisearkitektur anvendes til at understøtte de behov som organisationer i sundhedssektoren har. Det vil vanen tro blive et spændende arrangement, og jeg kan kun opfordre enterprisearkitekter og individer som er interesserede it-ledelse til at møde op til arrangementet som afvikles hos Accenture Danmark på Arne Jacobsens Allé 15 (lige ved Ørestad station). Arrangementet kræver tilmelding og I kan tilmelde jer her.

Nationalt

Mads Hjort fra National Sundheds-it vil afholde et oplæg om statens indsats for at understøtte sundhedssektoren med moderne it-løsninger.

EA i Region Midtjylland

Chefarkitekt Henrik Hammer Jordt fra Region Midtjylland vil afholde et oplæg om hvordan regionen anvender enterprisearkitektur.

Værdiskabelse og kommunikation

Frederik Endsleff vil holde et oplæg om hvordan Region Sjælland og Region Hovedstanden samarbejder om at implementerer en ny stor sundhedsplatform. Fokus for oplægget vil være at enterprisearkitekter skal prioriterer det at synliggøre at de er med til at skabe værdi og det bør gøres ved hjælp af kommunikation.

Udvikling og implementering af IT-strategier

Mikkel Stokbro Holst fra Falck Healthcare vil afholde et oplæg om udvikling og implementering af en ny IT-strategi og hvad det kræver af koordinering og styring for at opnå succes med et sådan foretagende.

One thought on “Sundheds-IT med AEA Danmark

Add yours

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: