Sammendrag for uge 10’14

Det viste sig at blive en spændende, hvor jeg fik mulighed for at publicere hele to blogindlæg. De to blogindlæg omhandler begge enterprisearkitektur, men de tager deres udgangspunkt i to forskellige perspektiver.

Det første blogindlæg omhandler målarkitekturen som er et værktøj som organisationernes enterprisearkitektur programmer kan gøre brug af med henblik på at kunne engagerer forskellige interessenter med for at få implementeret de nødvendige applikationer og processer som skal til for at understøtte de ”capabilities” som organisationen har behov for med henblik på at opnå sin strategi og skabe forblivende konkurrencefordele. Du kan læse blogindlægget her.

Det andet blogindlæg omhandler et arrangement som blev afholdt på IT Universitetet i København omhandlende ”Big Data” og forandringsledelse. Det første indlæg blev præsenteret af Dr. Roman Beck som på daværende tidspunkt var nyudnævnt professor ved IT Universitetet i København. Det andet indlæg til arrangementet blev præsenteret af Thomas Essendrop som på daværende tidspunkt var konsulent ved Rovsing Management. Indlægget, som Essendrop præsenterede, omhandlende forskellige perspektiver på forandringsledelse. Blogindlægget kan læses her.

I den kommende tid vil jeg arbejde videre med begreberne next-minute arkitekturer, referencearkitekturer og målarkitekturer.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: