Sammendrag for uge 22’14

Nu er sommeren begyndt, og det har været en ganske interessant og ikke mindst en ganske hektisk uge. Jeg har på trods af dette fået publiceret et blogindlæg her på bloggen og et blogindlæg på krystalkuglen.com .

Blogindlægget her på bloggen omhandler enterprisearkitektur artefaktet S-3: CONOPS scenarie fra EA3 Cube-rammeværket fra den version som Scott A. Bernard udgav tilbage i 2013. Der er her tale om at jeg tager udgangspunkt i en fiktiv offentlig organisation kaldet Svanbjerg Kommune, hvor jeg har udarbejdet CONOPS artefaktet. Fokus er på at finde frem til om artefaktet er anvendeligt. Du kan læse blogindlægget her. Jeg regner med at tage udgangspunkt i EA3 Cube-rammeværket i det næste stykke tid for at evaluerer artefakterne, og jeg følger op på hvert artefakt med en evaluering.

På krystalkuglen.com fik jeg publiceret et enkelt blogindlæg som tager sit udgangspunkt i en Webex i form af Google Hangout, hvor forskellige redaktører og specialister fra Mashable.com diskuterer de teknologiske trends som de forventer vil påvirke 2014. Du kan læse mere her .

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: