Sammendrag for uge uge 24’14

Sol, sommer og klassisk dansk regnvejr har præget ugen, men på trods af det, så har jeg været i stand til at udarbejde intet mindre end hele tre blogindlæg og ikke mindst fået dem publiceret her på bloggen.

EA3 Cube-rammeværket

To af blogindlæggene omhandler EA3 Cube-rammeværket. De to blogindlæg tager deres udgangspunkt i et artefakt i strategilaget i rammeværket.

Det første blogindlæg tager sit udgangspunkt i det klassiske CONOPS-diagram, som behandles i 2013 udgaven af rammeværket. Det kan du læse mere om her.

Det andet blogindlæg omhandler evalueringen af CONOPS-diagrammet som artefakt. Der findes et forbedringspotentiale i artefaktet og der findes nogle klare begrænsninger. Du kan læse blogindlægget her.

 

Minitrends

Det tredje blogindlæg, som jeg fik publiceret i denne uge, omhandler minitrends, og hvordan disse kan spottes. I blogindlægget tager jeg blandt andet udgangspunkt i bogen af John H. Vanston (2011) og den metode, som han beskriver vil være relevant at arbejde med for at finde frem til minitrends. Du kan læse blogindlægget her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: