EA sommerskolen i 2014

Sommerskolen startede i dag og det viste sig at være et spændende program. Jeg havde desværre kun mulighed for at deltage om eftermiddagen, men på trods af dette synes jeg, at jeg fik et stort udbytte.

Jeg nåede heldigvis at deltage i forelæsningen af Jan Amtoft som er IT-direktør i FLSmidth. Der var en god blanding af studerende, forskere og praktikere. Nogen havde sågar rejst hele vejen fra Belgien. Stemningen var god og forelæsningen var udbytterig. Jeg håber på, at jeg kan deltage yderligere i EA Sommerskolen i morgen, hvor der også kommer en række interessante indlæg, og dem kan du læse mere om her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: