Sammendrag for uge 34’14

Jeg har haft en rigtig spændende uge, men på trods af dette fik jeg udarbejdet og publiceret to blogindlæg. De to blogindlæg omhandler enterprisearkitektur, men fra forskellige perspektiver.

OIO-principperne

Den offentlige sektor har siden 2003 haft OIO EA rammeværket at arbejde ud fra. OIO står for Offentlig Information Online og i den forbindelse har den offentlige sektor arbejdet med at forfine rammeværket med henblik på at understøtte, at den offentlige sektor bliver bedre til at udnytte informationsteknologierne herunder mere intelligente indkøb. Et af de initiativer som blev sat i værk var OIO-principperne. Du kan læse mere her .

IT-drevet Innovation

Der findes et behov i de fleste organisationer at tilpasse sig de forhold som markedet giver dem. Markedet har sine egne trendsettere, som er nødvendige at have et kendskab til for, at organisationerne kan få skabt nye produkter som kan anvendes til at skabe de konkurrencefordele som er nødvendige for organisationen med henblik på at opnå konkurrencefordele. Det er i den konkrete situation nødvendigt at arbejde med en fremgangsmåde som bliver understøttet af informationsteknologier som kan understøtte beslutningstagerne med at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Du kan læse mere her.

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: