Sammendrag for uge 35’14

Jeg har haft en rigtig travl uge, men på trods af dette har jeg fået publiceret to blogindlæg. Fælles for begge blogindlæg er, at de omhandler enterprisearkitektur, men inden for to forskellige områder.

Ledetråde for arkitekturarbejdet

Jeg fik publiceret et blogindlæg omhandlende ledetråde for arkitekturarbejdet i den offentlige sektor. De ti punkter blev oprindeligt udarbejdet og publiceret i 2003, og de bør stadig følges efter min mening. Jeg har i det specifikke blogindlæg behandlet de ti punkter i forhold til den måde som en kommune bør behandle dem. Jeg regner med at beskrive situationen på et senere tidspunkt ud fra en case baseret på Svanbjerg Kommune. Du kan læse blogindlægget her.

Event om IT-arkitektur

Jeg blev bekendt med en event omhandlende IT-arkitektur. Eventet afholdes af Computer World Events i Ballerup. På trods af titlen på eventet er IT-arkitektur så fremgår det af et af de oplæg som forventes afholdt, at der her er tale om et event som egentlig omhandler enterprisearkitektur og derfor er det pågældende event mere relevant for flere interessenter. IT-arkitektur eventet finder sted den 24. september 2014 i tidsperioden 08:30 til 11:00 og det er gratis at deltage. Der findes dog en ”no-show-fee” på 500 kroner, hvis man er tilmeldt og ikke møder. Du kan læse mere her.

Om IT-ledelse

Jeg har oprettet en blog omhandlende IT-ledelse og denne kan findes på blog.itleder.dk, hvor jeg i denne uge har udgivet et blogindlæg omhandlende undersøgelsen af IT-afdelingens evner til at samarbejde med de forskellige forretningsenheder i organisationen, med leverandører og med kunder. Du kan læse mere her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: