Platformskrigene

I ovenstående video vil du kunne se en video fra GOTO konferencen fra 2015. Alexis Richardson præsenterer i videoen sit syn på, hvordan den teknologiske platform påvirker mulighederne for organisationer og virksomheder.

Richardson omtaler mulighederne ved ”Un-opinionated PaaS” frem for udviklingsværktøjer og IT-arkitekturer der håndhæver en bestemt form for IT-arkitektur for de enkelte organisationer. Virksomheder har fordelene ved at systemudviklerne vil kunne implementere IT-løsninger til organisationerne, hvor de vil kunne bidrage med ejerskab og de bedste løsninger til den pågældende organisation, frem for løsninger der bliver for komplicerede eller ikke har teknisk relevans.

Konklusion

Videoen giver indsigt i de muligheder der findes i, at organisationerne tager ejerskab over deres IT-arkitekturer og de kan bruge disse IT-arkitekturer til at finde de løsninger, som passer bedst til den pågældende organisation. Det stiller dog også nogle krav til den enkelte organisation om styring og vedligeholdelse af IT-arkitekturen og løsningsarkitekturen der skal sikre at de enkelte applikationer understøtter organisationens forretningsbehov, sammenhænge og nemhed.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: