Et strategisk perspektiv på enterprise arkitektur

Jeg har igennem den seneste tid arbejdet på et manuskript for en bog omhandlende enterprise arkitektur, og jeg har nu kommet til et stadie, hvor jeg mener, at manuskriptet kan skabe værdi for potentielle læsere.

Manuskriptet går i dybden med Enterprise 2.0 og it-styring i enterpriser, og ud fra de forskellige perspektiver de to koncepter bringer med sig i forhold til problemstillinger med styring af enterprisen, og hvordan enterprise arkitektur kan anvendes til at understøtte enterprisens udvikling i en tid, hvor der konstant vil være forandringer i det miljø, hvori enterprisen eksisterer. Manuskriptet består af seks kapitler, og manuskriptet består af 147 sider.

Da det som førnævnt er tale om et manuskript er jeg åben overfor feedback, og licensen for manuskriptet er Creative Commons version 2.5 DK, hvor jeg giver dig mulighed for at anvende værk til ikke-kommercielle formål, og du (læseren) må ændrer i værket, hvis du vel at mærke deler værket på samme vilkår som dette værk.

Licens for manuskriptet


Creative Commons License
Et strategisk perspektiv på enterprise arkitektur: Styring af enterpriser, mennesker og teknologi for at opnå komparative fordele. by Peter Flemming Teunissen Sjølin is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Denmark License.
Based on a work at www.enterprisearkitekten.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at www.enterprisearkitekten.com.

Download manuskriptet

Manuskriptet for “Et strategisk perspektiv på enterprise arkitektur”

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: