Sammendrag for uge 2’12

Dette er et sammendrag af de blogindlæg som jeg har publiceret i løbet af ugen. Denne uge har primært handlet om måder at håndtere standarder på i en enterprise arkitektur kontekst, eller det som jeg navngivet håndtering af standarder. Kort fortalt er det min antagelse at især den tekniske arkitektur vil have gavn af at organisationen opbygger og implementer en styringsmekanisme, da det kan medføre en hurtigere udvikling af it-baserede forretningsprojekter. Jeg døbte emnet håndtering af standarder, da jeg mener at de fleste organisationer på trods af en stram styring af sourcing og leverandører ikke har styr på de standarder der findes i organisationens tekniske arkitektur. Det sekundærer tema som de tre blogindlæg omhandlende var hvordan en øget styring (igennem kendskab og håndtering) af standarderne medførte en mulighed for at opbygge konkurrencemæssige fordele. Ydermere kom de forskellige blogindlæg ind på konceptet om beslutningsplatforme for at beslutningsplatforme yde størst mulig værdi for organisationen, så kræver det at verificeret viden er til rådighed på rette tid og det rette sted, således beslutningstagerne kan træffe beslutninger der støtter op om en positiv udvikling af organisationens enterprise.

Læs blogindlæggene her:

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: