Sammendrag for uge 21’14

Det føles som sommer og vejret føles som sommeren. Jeg har i løbet af denne uge fået udarbejdet to blogindlæg og fået dem publiceret dem. Begge blogindlæg omhandler artefaktet S-2: SWOT-analysen som indgår i EA3 Cube-rammeværket.

Artefaktet

Med udgangspunkt i den fiktive case-organisation Svanbjeg Kommune udarbejdede jeg artefaktet S-2: SWOT-analyse. Det viste sig at være en ganske spændende proces, hvor jeg anvendte den fremgangsmåde som opstilles som eksempel på artefaktet i bogen af Scott A. Bernard. Du kan læse mere i blogindlægget her.

Evaluering af artefaktet

Det har været en lærerig proces at udarbejde artefaktet. Det viste sig at de forskellige elementer i SWOT-analysen skulle kombineres på en bestemt måde som kunne understøtte at en strategisk retning kan vælges og de rette problemstillinger kan belyses og beslutningstagerne er i stand til at træffe beslutninger. Du kan læse mere i blogindlægget her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: