Sammendrag for uge 29’12

Uge 29 viste sig at være en spændende men samtidigt en travl uge. På trods af dette fik jeg publiceret to blogindlæg. Det første blogindlæg omhandler en af de tilgangsvinkler, som enterprisearkitektur kan anvendes til og indlægget præsentere et EA-perspektiv på produktion af ledelsesinformation. Det andet blogindlæg omhandlende TOGAF, hvor jeg tager udgangspunkt i fasen omhandlende den præliminære fase.

I den kommende uge vil jeg fokusere på at få skrevet et blogindlæg om MooD 2015 (MooD Business Architect 2015), hvor jeg vil præsentere mine oplevelser med programmet. Dertil forventer jeg at skrive om endnu et syn på enterprisearkitektur, og hvis der er tid vil jeg skrive den næste fase i TOGAF kaldet arkitektur-visionen.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: