Sammendrag for uge 10’13

Det viste sig at være en begivenhedsrig uge. Jeg har fået udarbejdet tre blogindlæg som hver især omhandler enterprisearkitektur.

Det første blogindlæg omhandler clouds og hvilke trends som findes for udviklingen af cloud teknologier som organisationer fremadrettet kan gøre brug af. Blogindlægget tager udgangspunkt i Charles Babcock afholdte ved ”New York Technology Council” i 2010.

Det andet blogindlæg omhandler it-strategi, hvor udgangspunktet er et foredrag som David Aron afholdte i 2009 i Qatar. Fokus er på de forskellige elementer som indgår i en it-strategi hvortil begrebet enterprisearkitektur og it-arkitektur bliver behandlet.

Det tredje og sidste blogindlæg omhandler arrangementet EA i kommunen som tog sit udgangspunkt i de problemstillinger som kommunerne og KOMBIT (et selskab ejet af kommunerne) oplever med styring af informationsteknologier, og hvordan de anvender enterprisearkitektur til at styrke beslutningstagernes muligheder for at styre udviklingen

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: