Sammendrag for uge 27’13

Det har været en ganske interessant udvikling i den nu forgangene uge. Jeg har haft travlt, men jeg har samtidigt været i stand til at publicere tre blogindlæg.

Det første blogindlæg omhandler det at anvende forretningsmodellen til at udpege hvilke applikationer, som organisationen på sigt kan forventes at anvende for at kunne opnå de rette forretningsevner.

Det andet blogindlæg omhandler kanalstrategien og hvordan den kan anvendes til at få sat i gang i de ændringer som kan understøtte, at enterprisearkitektur kan bruges til at designe de forskellige forretningsenheder til at være mere konkurrencedygtige.

Det tredje blogindlæg er en boganmeldelse af bogen ”Digital Edge: Exploiting Information and Technology for Business Advantages”. Bogen er i sig selv læsningsværdig og referer til Københavns Lufthavn som optræder som case for en af de fremgangsmåder som kan anvendes. Budskabet er at det er nødvendigt at beslutningstagerne arbejder aktivt med forretningsudvikling og at informationsteknologierne anvendes på den rigtige måde.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: