Sammendrag af uge 40’13

Jeg har haft en hektisk uge, men på trods af dette fik jeg publiceret to blogindlæg. Begge indlæg omhandler enterprisearkitektur og de konsekvenser, som det har for organisationen at arbejde med projekter (og dermed forandring) som ikke er underlagt de rammer som enterprisearkitektur.

Det første blogindlæg omhandler projekter uden arkitektur, og hvad der skal gøres for at organisationen kan identificere IT-gæld, og understøtte at organisationen kan mindske den indflydelse, som IT-gælden har på organisationens omstillingsevne.

Det andet blogindlæg omhandler de dokumenter som projekter generere og som kan bruges senere i driften af IT-løsninger, og hvordan organisationens enterprisearkitektur funktion kan sikre sig at dokumenterne forbliver i organisationen.

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: