Sammendrag for uge 13 og 14’13

Både uge 13 og uge 14 viste sig at være spændende og på visse områder ligefrem turbulente. Jeg på trods af dette muligt for at publicere seks blogindlæg på de to uger.

Det første blogindlæg omhandler it-styring og tager sit udgangspunkt i et videoforedrag som Richard L. Rouht igennem CIOClass har lagt ud på Youtube. Blogindlægget præsenterer den basale definition af begrebet it-styring.

Det andet blogindlæg omhandler ligeledes it-styring omhandlende den anden del af videoforedrag som Richard L. Routh igennem CIOClass har lagt ud på YouTube. Blogindlægget omhandler fire modeller som Richard L. Routh præsenterer omhandlende it-styring.

Det tredje blogindlæg omhandler også it-styring. It-styringen bliver i denne kontekst kritiseret af Rob England som ligger vægt på de problemstillinger som it-styring er og ikke er.

Det fjerde blogindlæg omhandler min årlige aprilsnar.

Det femte blogindlæg omhandler en fremgangsmåde til at skabe overblik over de nuværende servere og anden infrastruktur i organisationer.

Det sjette blogindlæg omhandler enterprisearkitektur i en it-styringskontekst. Blogindlægget går i detaljer med enterprisearkitektur i en kontekst af skulle producere ledelsesinformation i forhold til at skabe input til it-styregrupperne.

 

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: