Sammendrag af uge 18’13

Uge 18 viste sig at være en ganske interessant uge, hvor jeg fik publiceret to blogindlæg. Uge 19 vil vise sig at være en noget mere spændende uge, og jeg vil forsøge om jeg kan få udgivet et par blogindlæg om det arrangement som bliver afviklet på IT Universitetet i København omhandlende enterprisearkitektur, og så har jeg et par ideer til flere blogindlæg som jeg forventer at publicere i løbet af ugen.

Det første blogindlæg omhandler hvordan de forskellige informationsteknologier som kan vise sig relevante for organisationen kan vurderes i forhold til om det vil være hensigtsmæssigt at investerer i dem og om de forskellige beslutningstagere skal påvirkes i forhold om de investeringer som allerede er foretaget i applikationer og andre informationsteknologier ikke bliver spildt ved at organisationen dropper investeringen utidigt.

Det andet blogindlæg omhandler standardisering af it-arkitekturen. Fokus er på at chefarkitekten og andre beslutningstagere bliver nød til at træffe visse beslutninger om hvor standardiseret de ønsker en fremgangsmåde. I arbejdet med at vurderer hvad som skal standardiseres kan chefarkitekten eller enterprisearkitekten kan bruge den model som jeg har udarbejdet og publiceret i blogindlægget.

Husk det er i aften at arrangementet om enterprisearkitektur bliver afviklet på IT Universitet i København. Læs mere her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: