Sammendrag for uge 21’13

Uge 21 viste sig at være en spændende uge. Jeg fik i løbet af ugen publiceret hele fire blogindlæg. De fire blogindlæg omhandler alle enterprisearkitektur programmets livscyklus.

Det første blogindlæg omhandler fødslen af et enterprisearkitektur program. Blogindlægget beskriver hvilke fremgangsmåder som findes, og hvad man kan forvente at programmet kan lede til.

Det andet blogindlæg omhandler enterprisearkitektur programmets ungdom og hvilke problemstillinger, som chefarkitekten med mere vil komme til at stå overfor, når enterprisearkitektur programmet skal udvikles. Fokus for blogindlægget er strategisk kommunikation og planlægning af organisationsforandringer.

Det tredje blogindlæg omhandler enterprisearkitektur programmets voksenalder. Der opstår ofte problemstillinger som kan vise sig påvirke, hvordan enterprisearkitektur programmet er i stand til at påvirke de store it-projekter som lanceres i organisationen.

Det fjerde blogindlæg omhandler den sidste fase i et enterprisearkitektur programs liv. Blogindlægget beskriver hvilke karakteristika som typisk vil være til stede, når enterprisearkitektur programmet er ved at nærme sig slutningen af sin livscyklus.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: