Sammendrag for uge 20’2014

Det har været en uge med blandet vejr, men på trods af det kommer sommeren nærmere og det kan jeg mærke. Ugen har også båret præg af travlhed på arbejdet, men til trods for dette så har jeg i denne uge fået publiceret to blogindlæg, og begge blogindlæg omhandler enterprisearkitektur rammeværket EA3 Cube.

Artefakt

Ud fra et fiktiv case kaldet Svanbjerg Kommune har jeg udarbejdet artefaktet ud fra det blåtryk som Scott A. Bernard har formuleret i sin bog ”An Introduction to Enterprise Architecture”. Udgangspunktet  er en udarbejdelse af artefaktet, som jeg forventer bliver en del en vurdering af rammeværket EA3 Cube. Du kan læse blogindlægget her.

Evaluering af artefaktet

Med udgangspunktet i S-1 Strategisk plan, som jeg udarbejdede tidligere på ugen, har jeg evalueret anvendeligheden af artefaktet. Evalueringen viste sig at være en ganske spændende gennemgang af artefaktet og dets struktur. Du kan læse blogindlægget her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: